Naglar Skönhet & hälsa

En bra nagellacksremover – som funkar?!

gelnails1

 

Hej på er!

 

Hoppas ni haft en fin dag idag.

Själv har jag faktiskt tagit det väldigt lungt idag, och det har inte varit så svårt för en gångs skull, för jag har varit toktrött av någon anledning.

Men nu tänkte jag att jag tänkte jag skulle sätta mig en stund och börja med dekorationen av mina senaste gelénaglar. 😀 Jag gjorde dem lite kortare den här gången och filade dem mer raka. Så vi får väl se vad jag hittar på för dekorationer som passar till dessa. Mina nya saker har inte kommit än så det är bara att vänta en dag till. Hoppas verkligen dom dyker upp snart, för det är en hel del där som jag måste ha nu, som är helt slut.

 

gelnails2

 

Appropå slut.. det var vad jag var igår kväll när jag suttit och tagit bort mitt senaste lack och andra dekorationer från mina egna naglar. Jag höll på att bli galen!

 

Jag köpte en sån här nagelremover för ett tag sedan, utan att egentligen veta hur den var. Det enda jag tittade på här var att det inte fanns aceton eller olja i den och att den var mild.

Och mild kan man ju lugnt säga att den var!

 

Jag skulle vilja säga att den var totalt värdelös! I varje fall när man limmat fast olika dekorationer, för dom släppte inte det allra minsta. Jag gjorde slut på halva flaskan och nästan ett helt paket bomullspads, och det slutade ändå med att jag fick fila bort både glitterlack och blommor som jag lagt på.  

Jag måste verkligen köpa något bättre än det här om jag inte ska förstöra mina naglar. Så är det någon som vet om en bra och skonsam remover så tar jag tacksamt emot tips. 🙂

 

 

gelnails3

 

Det här är en grej som jag funderat på att införskaffa mig. Perfekt både till att ta bort dekorationer eller annat, men även för behandling av naglarna med till exempel nagelolja.

Man fyller de här små ”kopparna” med vad man nu ska använda och sätter på dem på fingertopparna. Sen är det bara att koppla av och låta det verka en stund innan man tar bort kopparna och sköljer av händerna. Igår skulle jag som sagt verkligen behövt en sån här. Men å andra sidan tror jag inte att removern jag hade skulle funkat bättre med den här, så en ny remover är helt klart ett måste.

 

gelnails4

 

Såna här kanske? 😀

Tja, jag vet ju inte om de här är så mycket bättre. Men dom var i allafall otroligt söta. =)) Så är de här removerpadsen bra så lär dom snart hamna på min nagelvårdshylla. 😛

 

Nu ska jag börja laga mat här. Jag har inte riktigt bestämt  mig för vad än, så jag ska ta mig en titt i frysen först.

Borde kanske ha tänkt på det lite tidigare… *s*

 

Må så gott alla och ha en fortsatt fin dag!

 

gelnails5

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Inga problem.. jag har testat nästan alla på marknaden tror jag och lustigt nog är det en riktigt billig en som också är riktigt bra…

    märke: Cien, ca 14-15:- per flaska på Lidl:)

Kommentarer är stängda.