Naglar Skönhet & hälsa

Ytterligare några nageldesigner

dekonails1

 

Hej på er och tack så jättemycket för alla kommentarer om de sista nageldekorationerna! 😀 Det är så roligt att få lite feedback på det man gör, speciellt när man håller på att lära sig och inte har så  mycket att jämföra med.

Här kommer ytterligare fyra designer som jag har lekt fram, totalt olika allihopa. =))

 

På nagel nr 1 ville jag testa att handmåla lite med mina nya lack med supertunn pensel. Det finns ju hur mycket som helst man kan göra med de där, men jag valde ett rutmönster i svart på rosa tipp. Grundfärgen är antracitgrå med en linje av silverglitter och en enda klar rhinstone i mitten.

 

Nagel nr 2 är djup- nästan vinröd i grunden och här är tippen mörkt antracitgrå i stället. Jag lade en sned linje som jag markerade med ett rött glitterlack och diagonalt mot tipplinjen lade jag en rad med röda rhinstones.

 

Nagel nr 3 är väldigt enkel men jag ville testa det turkosblå lacket. 😀 Det är lite svårt att se här, men i mellan de översta två turkos stenarna sitter ett ljusare turkos hjärta.

 

Den 4:e och sista nageln är också en enklare variant med ett ljust lila lack i botten och en mer intensiv nyans på tippen. Skarven är markerad med en rad lila rhinstones.

 

Samtliga naglar är först lackade med ett baslack för skydd och hållbarhet och sist överlackade med ett topcoat för att försegla lack och dekorationer.

 

Nu ska jag kila ner i källaren och försöka leta upp mina förbaskade elljusstakar. *skratt* Håkan har varit nere utan att hitta dem och jag förstår honom – vårt källarförråd är rena katastrofen! Men jag tror jag har lite mer tålamod än vad han har så jag ska ge det en chans. 😉

 

Ha det så gott alla!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Wow! Numer 1! Den känns väldigt 80-tal, skulle lätt kunna ha den a night on the town. 😀
    Nummer 3 var också snygg om man vill vara mer diskret men med vackra detaljer.
    Snyggt! Bra jobbat!

Kommentarer är stängda.