Allmänt

Slask och snösörja…

godmorgonnalle11

 

God morgon på er alla!

 

Då var det måndag igen, och slut på helgen. Julhelgen i allafall. 🙂 Vi hade planer på att åka till Trollhättan idag, och kolla på Bike’s mellandagsrea, men vi sköt på det så det blir förmodligen i morgon i stället.

Idag tänkte jag ägna mig åt lite köksarbete igen. Bakning alltså.. 😉 Jag har några nya recept som jag känner för att prova.
Förutom det så ska jag fixa lite med min nya nageluppsättning som jag håller på med. Får se om jag lyckas förverkliga mina visioner..hehe!

 

tecknad-regn2

 

Vädret är inte alltför roligt nu precis. Igår kväll snöade det ordentligt och eftersom dom pratat om att det skulle bli kallare så trodde man ju att det skulle få ligga kvar den här gången. Men icke! I natt när jag var uppe så ösregnade det igen, och i morse var det inte mycket snö kvar. Det finns nog inget tristare än slask och snösörja. Den enda fördelen är att lilleman slipper köldkramper, men han är inte lättare att gå ut med för det i den här blötan. Har ni sett en hund gå på klospetsarna nångång? Det har jag. *s*

 

Nehepp, nu är det dags att sätta igång här. Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Stackars lille plutten! Mina hundar gillar inte alls att vara ute i kylan, jag får tvinga dem att gå ut och snabbt vill de in igen!
    God fortsättning på dig!
    Kram

  2. säger:

    Ps. Ingen fara angående inlägget i min blogg. Jag tog det inte som känslokallt. Kramar till dig!

Kommentarer är stängda.