Djur

Pellispricken & brorsans nya piercing :-)

elliot6

 

Då har mamma varit här och hämtat Pellisen. Det har gått över förväntningarna bra idag faktiskt. Det var väl lite kalabalik när jag hämtade honom eftersom mamma var hemma fortfarande, och han hade inga större planer på att lämna henne och följa med mig nånstans. Så jag fick slå på stora hundcharmen och locka, lura och vara rolig hela vägen hem, förmodligen till grannarnas stora förtjusning. Väl hemma tog han en runda i lägenheten för att kolla om mamma på något mysko sätt kunde ha hamnat här uppe under tiden jag släpade omkring på honom ute, och när han inte hittade henne så höll han serenad för oss en tio minuter eller så. Då fick jag nog och mutade honom med ett hundkex och bus uppe i våran dubbelsäng som han älskar att vara i. Och efter det funkade allt perfekt. Jag lade mig och vilade med vovvarna en stund, och även Håkan, som är på väg att åka på nån förkylning, gick och lade sig en stund. Men efter en stund gick Elliot och jag upp och hade en liten fotosession i arbetsrummet. Sen la han sig och sov i mitt knä framför datorn.

Så när mamma dök upp så var han ganska cool, typ jag har inte saknat dig ett enda dugg. *s* Skönt i allafall att han inte deppade så som han har gjort vid andra tillfällen. Man känner ju sig som världens hemskaske människa som inte tar hem honom till hans matte när han sitter och hänger med huvudet vid ytterdörren. Vanligtvis brukar dom hundpassardagarna sluta med att jag går runt och bär på Elliot hela tiden. Då brukar han vara ganska nöjd. =))

Btw, från det ena till det andra, jag måste ju bara visa! Min bror piercade ju ögonbrynet härom dagen. Jag har inga piercingar själv, och är inte sådär heltokig i dem, även om jag gärna skulle vilja ha en i naveln, men på killar tycker jag att det är riktigt snyggt med en i ögonbrynet.

dennis2

 

 

 

Snyggt, eller hur! smiley Nu är i allafall Elliot hemma och Håkan & jag sitter och garvar åt ”Parlamentet”. smiley Om en liten stund börjar ”Wallander – Täckmanteln” som vi tänkte kika på. Hoppas ni får en skön söndagskväll alla.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...