Inredning & design

Barnserie – eller kanske ett hundrum..? ;-)

hundrumikea1

Den här barnmöbelserien står jag och suktar efter varenda gång jag är på Ikea. Jag tycker bara den är så himla pyttesöt! Det är inte utan att man önskade att man hade en unge eller två att få inreda ett rum åt. *s* Men så slog det mig, det finns ju mängder med svindyra hundgarderober och hundbäddar att köpa runtom på nätet i olika webbutiker. Varför inte barnmöbler? smiley Det hade väl varit urgulligt med en liten vovvehörna med de här möblerna? Problemet är ju bara att det här är ganska stora saker. Sängen skulle möjligtvis ha passat till min dobberman Rex, eller till sisådär en 10 chihuahua’s till. Hehe!

hundrumikea2

Och garderoben hade väl varit så gott som tom, förutom ca 2 decimeter ifrån taket och ner med små vovvekläder. Om man nu inte är lite händig och sätter in en massa fler stänger förstås. smiley Däremot känns det väl lite omotiverat att köpa bord och stolar till en hundhörna. Det är nog inte så ofta man sätter sig i hundens egna lilla rum för att leka med den. Hehe! Byrån däremot, hade ju varit perfekt för alla leksaker, hundben, halsband och kläder som inte går att hänga.

Hmm..vi kanske måste se oss om efter en fyr-rummare ändå? Jag trodde ju vi skulle klara oss med en trea, men Loxy måste ju ha eget rum. *skratt* Nej, skämt åsido, så långt går inte ens jag. *s* Men otroligt gulligt är det i allafall.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...