Vardagsbetraktelser

Våldgästade fram emot kvällskvisten… ;o)

helenjariloxy1

 

Men ett mycket kärt och välkommet besök! smiley Loxy höll i vanlig ordning på att krypa ur sitt eget skinn när hans tant Helén och farbror Jari dök upp. *skratt* Han är fullkomligt odräglig när dom är här och ska ha fullständig uppmärksamhet hela tiden. Det är väl en förbaskad tur att dom faktiskt är en smula förtjusta i honom. Haha! Annars vet jag en hund som hade blivit nackad för länge sen. *s*

 

 

 

helens-bullar1

 

Så det blev kvällskaffe i goda vänners lag och med Heléns supergoda kanelbullar till, som kan få vem som helst att sjunga arior, men som hon själv envisas med att kalla ”vanliga” kanelbullar. *s* Även mamma & Elliot var här, för vi hade precis ätit en onyttig men mycket god ”middag” bestående av våfflor med vispgrädde och drottningsylt tillsammans. smiley Vi kikade med ett halvt öga på ”Mannen som talar med hundar” på Tv4+ medan vi fikade, och han är verkligen superduktig tycker jag, även om jag kanske inte gillar alla hans metoder.

Nu har alla gått hem och vi hade tänkt kika på CSI som vanligt. Men de planerna fick vi skrinlägga ikväll. Det var ishockey i stället, så CSI var inställt. *suck* Vi får väl se om det finns nåt intressant på någon annan kanal som vi vanligtvis missar på måndagskvällarna när vi alltid kollar på 5:an.

Ha en trevlig kväll alla, och må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...