Djur

Marias lilla hingstföl

marias-horsebebis2

 

Ytterligare ett foto på lilla hingstfölet kom på mail ifrån Maria idag. Har jag inte räknat alldeles uppåt väggarna så borde han vara lite drygt en vecka idag. (Rättelse: Jag hade fel…*skratt* Han är 5 dagar gammal här)Jag säger som Maria; ”Hur söt kan man va?” smiley Dom där jättelånga harskrankbenen som knappt kan hålla balansen och den pyttesöta lilla svansen.. Dom är ju bara såå himla fina! Jag vet att det väntas en hel del tillökning ute på min systers stuteri nu i vår också, och jag är så spänd på vad det blir där. Dom föder upp Shetlandsponnyer och Araber, två helt skilda typer men ack så söta båda sorterna. smiley Jag ska tjata på systra mi, att hon skickar foton till mig, men jag hoppas också att vi har möjlighet att komma iväg ut till dem och kika själva också, så snart Håkan klarar av längre bilresor med sitt knä. Jag måste bara få njuta lite av dem irl också. 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...