Allmänt Djur

Mina älskade klockor! :-)

klockor1

Hej hej alla!

Då var den här nyårsaftonen över och vi skriver 2013. 🙂

Hoppas att ni hade en trevlig nyår. Själva hade vi det jättemysigt ute hos Håkans dotter med familj, och även om Loxy självklart hörde smällar på avstånd och blev rädd så var det så otroligt mycket lugnare för honom där än inne i stan tidigare år. Tyvärr gjorde väl det mulna vädret sitt för att folk skulle ha en hel del raketer kvar även efter nyår, så i går kväll var det dags för ännu några jobbiga timmar. Men han är så otroligt slutkörd av allt skakande och all skräck så just nu sover han som en stock. Jag tror även att de lugnande tabletterna vi gav honom har gjort en del nytta.

***

catdog_relaxnl

***

Vi köpte Sanal Relax på Djurmagasinet, ett tillskott av aminosyror som ska vara lugnande utan att göra djuret påverkat. Loxy har varit tröttare än vanligt, och det är svårt att säga om det beror på tabletterna eller rädslan. Både och skulle jag gissa på. Det är även såklart jättesvårt att säga, men jag tror faktiskt att de har hjälpt honom så till vida att han har lugnat ner sig lite fortare efter varje ”skräckstund”. Förra året kunde han ligga och skaka hela kvällen och natten utan uppehåll men det här året har det liksom gått i skov, med lite lugnare perioder i mellan. Ja, hur som helst så har stackarn tagit sig igenom ännu en nyårsafton och nu håller vi bara tummarna för att raketerna är slut därute.

***

klockor2

***

Så ett par ord om mina julklappar. 😀

Jag är en sucker för klockor, så enkelt är det bara. *s* Jag älskar klockor och har alldeles för många enligt min käre make. 😉 Ändå ger han mig det jag mest av allt önskar mig i julklapp, nämligen en roséfärgad Regal med strass som jag gått och trånat efter plus en svart-roséfärgad Toy Watch. Jag älskar dem båda! 😀

***

Nu ska jag ta och gå igenom mina nagelgrejer och se vad jag behöver ha för nya saker, och sen blir det lite pyssel innan jag förhoppningsvis kommer iväg en sväng till stan och Borås Nagelskola för shopping. 😉

Ha en kanonfin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...