Allmänt

Solsken och Homeparty! :-)

elliot-o-loxy-morgonvovvar1

 

God morgon ute i solskenet alla! 😀

 

Idag verkar det bli en riktigt fin dag! Det är inte så varmt ännu, men förhoppningsvis råder solen bot på det lite längre fram. Egentligen en perfekt dag för en mc-tur, och några i gänget ska ut idag också. Men själv ska jag iväg på Tupperwereparty (hur 17 stavas det?*s*) tillsammans med Veronica och tiden krockar där, så det fick bli det ena eller det andra för oss. Men jag ser verkligen fram emot det här homepartyt! 😀 Jag brukar sällan gå på sådana, och om jag gör det så köper jag inget ändå. 😛 Men just Tupperwere är ett himla bra märke, och alla de saker jag har ifrån dem är de grejer som har hållt allra bäst genom åren. Dessutom brukar deras lösningar vara riktigt nytänkande, och jag är på span efter ett par speciella saker idag. Hittar jag dem så kanske jag kommer hem med lite nytt till köket. 😀

 

Så ser i allafall första delen av dagen ut för mig. Och eftersom vi ska vara där redan klockan 12 idag så måste jag sätta lite fart här och göra mig i ordning. Jag återkommer när jag kommer hem igen, kanske med lite tips och foton. 🙂 Nu ska jag ta Loxy en sväng ner till Pellisen så han får leka av sig lite inför dagen. =))

 

Ha en underbar söndag i solen alla och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Tupperware:)

  2. SVAR: ja, de e verkligen stor skillnad på kompaktkamera och systemkamera.

    Ang webbhotell. Jag har hört att wordpress och One.com inte funkar så bra ihop. Stämmer det? Vilket ”paket” har du? Min mamma har One.com till sin hemsida (ett webbhotell) och det funkar superbra. Jag hjälper ju henne med hemsidan och gillar one.com så vill ju gärna ha det till bloggen i så fall oxå. Men när man läser på internet att det inte ska funka så bra då blir jag lite orolig. Fast One.com kanske har bättrat sig de senaste året?!

    KRAM å ha en underbar dag

Kommentarer är stängda.