Allmänt Personligt

God förmiddag på er…

formiddagsblom1

Hej på er därute alla!


Hoppas dagen varit bra för er så här långt. Jag har fått ta det lugnt även den här morgonen, för i går kväll somnade jag med huvudvärk – och vaknade i morse med ännu värre huvudvärk. *suck* Blir så trött på det här.
Och när jag väl var på benen så låg min domänleverantör nere för uppdatering så jag har faktiskt inte kommit in på bloggen förän nu. Jag vet inte hur det har sett ut för er, men har ni haft svårt att få upp min blogg idag så beror det på underhållsarbete hos min leverantör som sagt.


Dagen är mulen här hos oss, ingen sol som utlovat. Men vi får väl hoppas att den dyker upp till helgen i allafall. Idag spelar det inte så stor roll för min personliga del, jag hade ändå inte kunnat njuta av den. Men det är väl lite egoistiskt att tänka så. 😉 Och även om jag kanske inte kan sitta i solen så blir jag så mycket gladare när den lyser. Till och med när jag har migrän. =))


Nu ska jag snart ner och hämta upp Elliot hit, jag lovade att passa honom en stund medans mamma var iväg idag. Så det blir väl en liten promenad med vovvarna innan vi är tillbaka hem igen.

Sist, men inte minst vill jag rikta en styrkande och tröstande tanke till min vän Lori, som igår förlorade sin lilla chihuahuavalp. 🙁  Jag är verkligen så ledsen för din skull.

bheart

Jag återkommer lite senare på dagen. Nu måste jag kila ner och hämta Pellispricken.

Ha en fin dag därute!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...