Allmänt

Mumsig kvällsfika…

eveningcoffee12

 

God kväll på er alla!

 

Usch, vad jag är trött ikväll. Jag antar att det beror på den icke befintliga dagsvilan numera. Vi lade oss på eftermiddagen, hjärtat och jag, för att slumra till en timme eller två men det var sånt liv hos grannen att det bara var att ge upp. Förmodligen har inte hyresvärden pratat med henne ännu utan hon var troligtvis bara iväg nånstans tidigare på förmiddagen, när det var så lugnt.

Nu är det dock tyst så jag ska faktiskt lägga mig tidigt ikväll och hoppas på lite sömn. Vi sitter och kikar på CSI NY just nu och har njutit av en riktigt smaskig kvällsfika bestående av kaffe och budapestbakelser. 😀 Lite vardagslyx så där. 😉 Sen har jag även pysslat lite i nagelhörnan under kvällen. Bilder kommer i morgon på min nya design. =))

Nu ska jag bädda i ordning för natten och sen är den här dagen slut för min del.

Ha en fortsatt mysig kväll alla, och en god natt när det är dags.

På återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...