Allmänt

En kväll framför tv’n…

muffins3

Hej hej på kvällskvisten alla!

Är allt fint med er där ute? 🙂 Här har vi precis satt oss med kaffebrickan i vardagsrummet för lite fika efter middagen. Jag fick sovit en bra stund på eftermiddagen och piggnade till framåt kvällen, så jag snodde ihop lite enkla muffins av olika slag, muffins som passar perfekt att ha till cupcakes senare. 😀

Nu sitter vi och kollar nyheterna men snart börjar Leilas jul som både mamsen och jag gärna vill se. Därefter har vi dokumentären Tvillingar till salu på samma kanal och klockan 21 börjar Veckans brott på 1:an, en favorit hos oss.
Ja, sen är väl nästan kvällen slut. I morgon ska mamma upp till sjukhuset igen, till sårmottagningen för att kolla att allt ser bra ut efter op och eventuellt byta omslag. Men det är först på eftermiddagen, så vi hinner nog med lite myspyssel här hemma innan dess. :-).

Nu ska jag värma mitt kaffe som har kallnat medans jag har skrivit, och sen är det Leilas godsaker som gäller.

Ha en jättefin kväll alla och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...