Allmänt

En fin höstlördag!

blommorgon162

 

God morgon på er därute!

 

Det ser ut att bli en fin dag idag! 😀 Inte speciellt varmt, men himlen är blå och lovar klart väder. Jag sitter i soffan och tittar på en mycket intensiv ekorre som rusar upp och ner för tallstammarna här ute. Misstänker att han håller på att bygga upp sitt bo och vinterskafferi. 😉

 

Det blev inte så mycket mer bloggande i går tyvärr. Efter att vi kämpat klart med soffklädslarna här som vi tvättade och sedan fick lirka, slita och lura på dynorna igen så var jag helt slut. Jag hade nämligen känningar av migrän redan på morgonen så efter tvätten blev jag liggandes – resten av dagen ungefär. Mindre kul. :-/

Men nu är jag på benen och jag hoppas jag får förbli det. Jag har fortfarande huvudvärk men förhoppningsvis ger den med sig under förmiddagen. Hoppas jag. 🙂

 

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och kvickna till lite. Jag har i allafall fått sova i natt, det betyder verkligen allt!

 

Ha nu en jättefin dag! Är jag bra så återkommer jag lite senare!

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Det är kul att fixa nytt men uja så trött man blir:)

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Milt sagt! Jag är helt slut nu, men det är verkligen såå roligt att se alla förändringar! 😀

Kommentarer är stängda.