Allmänt

Arn – Riket vid vägens slut

 

arn

 

God kväll på er!

Vilken skön kväll det har varit. Jag har tagit det lugnt idag också, bara legat på soffan och softat, och ikväll börjar jag äntligen känna mig lite bättre ifrån förkylningen. Eller ja, hela dagen har jag väl inte legat. Jag tog faktiskt tag i ett mycket behövligt jobb på förmiddagen, att städa badrummet. Och efter det tog jag en dusch och tvättade håret. Så lite har jag faktiskt fått gjort idag ändå. 🙂

Nu sitter vi och tittar på Arn – Riket vid vägens slut. En grymt bra och välgjord film och den här andra delen är den bästa, tycker jag. För all del, jag tycker om den första också, men den är lite väl långdragen för min smak. Vi såg dem båda på bio när de kom ut, och jag tror att det är första gången jag ser den här delen på tv nu om jag inte minns fel. Det är när man ser en riktigt bra film så här, som man verkligen uppskattar den nya stora men framför allt klara och skarpa led-tv:n. 😀 Jag håller med om orden i LG’s reklam – det här är skillnaden mellan att se och uppleva tv. 🙂

Nu ska jag ägna en stund åt kvällens tv4-nyheter som filmen gör uppehåll för, sen blir det bara att titta klart på filmen innan läggdags. Hoppas jag får sova lite bättre i natt.

Ha en mysig söndagskväll alla och en god natt med er när det är dags.

Cherlindrea – från iPaden

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. L.A Ink, Amazing Race, Bones..

  2. Cherlindrea säger:

    :-))

Kommentarer är stängda.