Inredning & design Inredningsprylar

Min dröm-myshörna…

minmyshorna1

Som jag har nämnt tidigare, så söker vi en ny bostad i ett speciellt område och just nu har vi två lägenheter på gång där, en 3:a och en 4:a. Även om vi inte skulle få just någon av dessa två, så kommer vi att fortsätta att söka till just detta området tills vi får något, hur lång tid det än tar, eftersom det är just dit vi vill flytta. Detta innebär ju att vi vet exakt hur lägenheterna är planerade, och en av sakerna som kommer att skilja sig avsevärt från nu är storleken. I trean är vardagsrummet vinklat, vilket innebär att vi kommer att ha soff- och tvhörna i den ena delen, och så stod vi i valet och kvalet mellan matsalsdel och ”myshörna” i den andra delen. 4:ans vardagsrum är inte vinklat men däremot enormt stort, så samma planer gäller för den lägenheten. Det har alltså landat på mysvrå eller trivselhörna. En del av rummet där man kan koppla av utan tv, med böcker, tidningar, spel och lite andra saker. Bekvämt och mysigt med extra kuddar och plädar, lurviga mattor och trivselbelysning, förutom läslampor.

Jag hittade en schäslong på Ikea som jag blev fullkomligt förälskad i, och utifrån två sådana har jag plockat ihop min egen lilla drömhörna av bara Ikea-saker. Försök att bortse ifrån de icke befintliga perspektiven. *s* I rummet ovan finns av naturliga skäl inga ”privata” saker som ska ge det hela trivsel och karaktär, utan det här är bara grunden. Vi har svart och vitt i vårt vardagsrum som grund, accentfärger byter jag efter årstid och humör.

Eketorp Schäslong Hovby vit/svart 2 stycken á 2695:-

Liatorp pelarbord 1895:-

Liatorp skänk 3695:-

Liatorp sideboard 2495:-

Vistofta golvlampa 349:-

Gonäs golvlampa 2 stycken á 299:-

Gardin Hedda Rand 349:-

Flokati matta, en vit och en svart á 195:-

Pjätteryd tavla av Phil Handsley 699:-

Eketorp svankudde, en vit och en Hovby vit/svart á 179:-

Eketorp nackkudde 79:-

Felicia pläd 99:-

Slätthult självhäftande väggdekoration 149:-

 

Summa dröm-myshörna:

16545 :-

 

Samtliga möbler, belysning och textilier kommer ifrån IKEA.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Åh detta var ju bara såå sjukt snyggt! 😀
    Den där skänken vill jag ju bara HA!
    JAg hoppas ni får eran lägenhet snart, för hur roligt är det inte att fixa i ordning allting nytt. Och det ska bli så oerhört roligt att visa dig och Håkan den nya lägenheten!
    Massa kramar och vi ses imån

Kommentarer är stängda.