Allmänt

En stund vid datorn…

datorpyssel1

 

Hej hej därute alla!

 

+3,1 och sol fortfarande! Helt underbart! 😀

Vi ska snart åka ut till kompisarna utanför stan, men först hade vi lite saker att klara av här hemma först. Dessutom behövde mamma lite hjälp med att komma iväg och handla, så det är vad Håkan och hon sysslar med just nu. 🙂

Själv har jag städat i min nagelhörna. Men det är inte helt enkelt att få ordning där inne på den lilla ytan. Det är ju mer en träningshörna än något man visar upp för andra, om man säger så… 😉 Tänk om vi kunde få den där större lägenheten som vi jagat i flera år någon gång. Då hade man verkligen kunnat göra i ordning en bättre plats för det här.

Men nu är det som det är och jag är tokglad att jag har något ställe att sitta på överhuvud taget. Dessutom har jag alltid möjligheten att sitta med mina modeller nere på skolan under praktiken. Det är ju förstås allra bäst så det kommer jag nog att göra, en del i allafall. 😀

 

Men nu ska jag sätta mig en liten stund i min egen lilla hörna och träna lite innan vi ska åka iväg. =)) Ska bara kolla runt lite och se om det hänt nåt nytt på nätet först. Och fixa i ordning lite foton inför kommande inlägg. 🙂

Ha en fortsatt fin lördag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...