Allmänt

Hemma en snabbis…

shall-we-dance1

 

Hej hej på er alla!

 

Kikar bara in en snabbis med en bild på finaste tjejerna som har tokjobbat hela dagen med sminkningen av Shall we dance-deltagarna inför kvällens show! 😀

Det har varit en jättetrevlig dag som har flutit på bra, och nu är jag hemma en kort tur för lite mat, dusch och fix innan jag ska tillbaka till salongen. Där ska vi greja i ordning oss lite, packa allt som ska med och sen är det dags att åka till Parkhallen för att fixa till det sista på alla deltagarna innan showtime. Klockan 20.00 börjar dansen och då ska alla vara klara. Jag kommer vara med och föreviga även detta med kameran och i mån av tid uppdaterar jag bloggen därifrån med lite foton. 😀

Men nu ska jag packa ner det jag ska ha med mig och sen är det dags att sticka igen. Ha en jättefin lördagskväll alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...