Allmänt

En grå men skön dag…

teatime76

 

God eftermiddag på er alla!

 

Det blev en lite smågrå dag idag, även om det inte varit speciellt kallt. Här hemma har det varit tokvarmt i lägenheten dock, och inte minst inne i nagelrummet där mamma och jag har tillbringat ett par timmar. Men hjärtat har ställt in en fläkt åt mig där så det är lite mer uthärdigt numera. Så nu har mamsen nya fräscha naglar och vi har precis varit ute på en tur och luftat hundarna. 🙂 Det blev en mindre promenad runt området bara, men tillräckligt för lilleman. Jag vet inte riktigt vad som är felet, men sedan igår har han gått med svansen instoppad mellan benen. Det har inte med rädsla eller skygghet att göra, utan snarare något sjukdomssymptom. Jag lutar åt vattensvans, allt tyder på det, men han har varken blivit kall eller blöt så jag vet inte. Kanske analsäckarna som spökar, men han visar inte tecken på någon som helst smärta när jag klämmer och känner på honom, varken i magen, ryggen eller nån annanstans. Han är hur glad och pigg som helst – det är bara det att svansen hänger eller att han håller den mellan bakbenen. Mer än skumt! :-/  Får väl se hur det utvecklar sig annars får vi åka in med honom till vetten.

 

Men nu ska jag dricka en kopp te och sen ska vi lägga oss och vila en stund i allafall. Det är som sagt lite segt dagen efter ett migränanfall så jag känner mig lite trött idag efter att ha suttit och gjort nya naglar på mamma. Det får bli en timmes siesta på soffan. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla och en mysig kväll! På återseende senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...