Allmänt

Matskålar med matchande foderburk

Jag var ju tidigare på jakt efter nya matskålar, både till Loxy och till katterna, och visade upp en hel del fina varianter här på bloggen, bland annat de här söta mörklila keramikskålarna med guldkant från LeChien, Anastasia – Royal Bowls Set.

lechienvaror1

Nu såg jag härom dagen att dom även har fått in en matchande foderburk i samma färg och material, som naturligtvis även kan användas som godisburk.

lechienvaror2

Royal Treat Jar är 30 cm i diameter och ca 20 cm hög och har tätslutande lock. Artiklarna säljs separat och burken kostar 295:-, matskålarna 195:- för två. Ett urgulligt set tycker jag. Tyvärr är foderburken tillfälligt slut i lager, men LeChien, där du hittar dessa produkter, brukar få in sina varor snabbt.

Ytterligare en sak som jag hittade på LeChien samtidigt var alla dessa ursöta charms att fästa i halsbandet.

lechienvaror3

Jag gillar speciellt de där med två fästen, dom tycker jag bara är så söta! smiley Men även det blå hjärtat med texten ”Love” skulle jag kunna tänka mig. Det är en kul grej tycker jag, att blinga upp lite gamla och trista halsband på det sättet. =))

125:- för de med dubbla fästen, 65:- för ”Love heart”, 75:- för ”Silver hearts” och 65:- för ”Royal Crown”.

Samtliga varor hittar du på LeChien.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...