Allmänt

En härlig höstdag på kyrkogården! :-)

hostdag11

God söndagskväll på er alla!

Vilken underbar höstdag det har varit idag! 😀 Vi bestämde oss redan igår för att åka till kyrkogården idag, så det fina vädret var förstås mer än välkommet. Redan tidigt i förmiddags knipsade vi av några enstaka grankvistar i skogen och sen åkte vi till Blomsterlandet och köpte ett par jättefina rosa ljungplantor att plantera på pappas grav. Mamma följde med för att ta sig en promenad och titta till mormor och morfars grav så vi släppte av henne vid ingången innan vi åkte vidare in, Håkan och jag. Efter en stund kom även lillasyster Nicole och vi gjorde i ordning graven, rensade bort miljoner löv och tände gravljus i lyktan. Sedan promenerade vi med hundarna till mormor och morfars grav för att tända ett ljus där också. Här kommer lite pics ifrån en riktigt härlig dag i det fina höstvädret. 😀

*

hostdag2

*

Utsikt ifrån pappas grav som ligger lite uppe på en höjd. Väldigt rofyllt ställe att sitta och filosofera på. 😉

*

hostdag3

*

Åt andra hållet. Hjärtat är på väg till bilen med skräp.

*

hostdag4

*

hostdag5

*

hostdag6

*

Vi pysslar vid älskade pappas grav medans Håkan leker fotograf. 🙂

*

hostdag7

*

Mamsen och Nikki på väg mot mormor och morfars grav. Kyrkogården är tokstor, det är tur att de ändå ligger ganska nära varandra. Det är ”gångbart” så att säga. 😀

*

hostdag8

*

Vackert utefter Viskan. 🙂

*

hostdag9

*

Käraste mormor och morfars grav.

*

Det var lite från idag. Kanske inte så intressant för alla, men många i familjen vill säkert gärna se bilder härifrån. 🙂

Nu ska jag hjälpa min make i köket. Vi ska göra i ordning ägg- och räkmackor till ikväll, perfekt söndagskvällsmat. 😀 Eftermiddagen har jag slöat på soffan, och nu på kvällen gick jag bort för att hjälpa min snurriga mor att bära in ett skrivbord från förrådet. Hon var dock inte hemma, och i vanlig ordning hade jag inte samvete att bara gå igen och lämna Elliot med lång snok, när han blivit så glad över att jag kom, så han tog jag med mig hem. Och eftersom jag är min mors dotter, (med andra ord lika snurrig jag) så tog jag även med mig hennes hemtelefon som jag gick och pratade i, i tron att det var min mobil. *suck* 😛 Så nu kommer hon komma hem och upptäcka att Elliot är borta, och hon har ingen telefon att ringa mig och fråga om det är jag som har honom. Haha! Jisses! Hoppas hon har laddat mobilkortet. *s*

Jaja, hoppas ni har haft en lika fin söndag som vi haft. Nu är det dags för kvällsmat här.

Må så jättegott alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hejsan!
  Gud vad kul! Minns faktiskt att jag kommenterade din blogg för länge sedan. Den är så rosa och fin! ^^

 2. Linda Nygren säger:

  http://www.illux.se/kolage/exempel-paa-fotokollage/

  Hej Indra

  Hittade ingen mail adress till dig så jag hoppas att du läser dina kommentarer här på bloggen. Här är sidan jag pratade om som man kunde göra stora kollage av många bilder på en canvas tavla.

  Jag måste tyvärr boka om min tid hos dig oxå är i skolan. Ringer dig i veckan!

  Linda

Kommentarer är stängda.