Allmänt

Det mörknar fort…

ljus21

God eftermiddag alla!

Det är verkligen inte klokt så snabbt det mörknar på dagarna nu. Idag har det ju ändå varit ljust och soligt, ingen mulen och dyster dag precis. 🙂

Jag har legat och vilat en stund på soffan och nu när jag kikade upp så var lägenheten helt tokmörk redan. Dags att gå runt och tända upp lite, så man får lite ljus och värme här hemma. Jag funderar på vad i hela friden jag ska laga till middag idag? Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, eftersom jag naturligtvis hade fullkomligt rätt i mina aningar i morse. Arbetslaget som skulle spola ur rören kom förstås inte förän strax efter 11, och innan dess kunde jag inte påbörja nånting, eftersom jag inte fick använda vatten och avlopp när dom höll på här inne. Så förmiddagen var egentligen bara en enda väntan, på något som sedan visade sig ta ca fem minuter. *suck* Jaja! Nu är det klart i allafall.

Nu ska jag försöka röja igenom frysen och se om jag kan få ihop något ätbart till middag till gubben och mig idag. 🙂 Och sen hoppas jag att maken har lust att åka ner och hämta ut ett paket till mig som kommit på posten idag också. 😀 Mer om det senare. 😉

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare, bland annat med vårens nyheter ifrån O.P.I. 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...