Inredningsprylar

Min rosa önskelista från Lagerhaus! :-)

lagerhaus1

***

Dagen till ära – det är ju i allafall Alla hjärtans dag.. 😉 så ska jag lägga upp en liten önskelista här på bloggen. =)) Och förutom att jag själv gärna skulle vilja ha varenda pinal i de här kollagen, så är det även ljuvliga tips till alla er rosa-fantaster därute, jag vet att jag inte är ensam. 😛

Lagerhaus har alltid varit bra på att presentera rosa produkter, säsong efter säsong. Det kan ibland vara lite svårt att hitta guldkornen därinne tycker jag. Jag älskar att gå runt och titta i butiken, men där finns så extremt mycket saker att jag oftast inte köper något ändå, eftersom jag inte kan sortera alla intrycken och välja ut det jag vill ha. I såna här lägen är ju webbutiken perfekt förstås. Men allt finns ju inte där tyvärr, sortimentet är såå mycket större än det som presenteras på webben.

Följande produkter kommer däremot ifrån webshoppen, och kan lugnt beställas hemifrån soffan. 😀 Så här kommer min rosa önskelista denna Alla hjärtans dag! 😀

***

lagerhaus2

***

För att nämna några speciella saker, så kan jag ju bara säga att de där rosa värmeljusstakarna definitivt kommer att stå i mitt köksfönster i vår. Jag har en..typ kant, ovanför fönstren och altandörren, där jag alltid har en rad med värmeljus stående och som jag nästan alltid tänder under kvällarna. Där kommer de här att bli underbara. 😀 Förutom dem så är ju disktrasan bara ett måste och jag älskar den rosa karamellburken! =))

***

lagerhaus3

***

Hoppas alla som nångång tänkt tanken att köpa en present till mig tittar noga på den här bilden. *skratt* 😀

Nej, skämt åsido – men den här vattenkokaren är ju bara helt ljuvlig! Dessutom skulle den passa perfekt ihop med alla mina övriga rosa köksmaskiner och kökssaker. Jag som hade tänkt byta till ljusblått i sommar, hur ska det gå? Jag tror inte jag kommer kunna svika mina rosa ideal faktiskt. 😛 Det knallrosa kakfatet har jag sneglat på i säkert två år nu, i allafall likadana, så det kommer absolut att bli ett sådant förr eller senare. Dock upptäckte jag en annan tokrolig sak angående kakfat idag. Ska berätta om det senare.

Nu blir det bara en bild till, och det är något så långt ifrån rosa det bara kan komma – men det är Dagens inköp, och det kommer ifrån Lagerhaus. 😀

kakfat1

***

Jag kom över det här underbara våningsfatet på loppisen idag, och jag budade hem det för 200:- Ordinarie pris 495:- Det tycker jag att man kan kalla ett riktigt klipp, särskilt som jag har tittat på den här typen av fat länge och tänkt köpa ett. 😀 De här våningsfaten är verkligen en härlig pryl! Man kan ha dem till allt möjligt och vart som helst – allt ifrån i köket med cupcakes på, till att ställa dem på byrån i sovrummet med smycken i. Eller som jag hade tänkt då – i nagelrummet med alla glitterburkar, glitterstenar, pärlor och annat på. 😀

***

Men nu ska jag sluta att babbla och posta det här inlägget i stället. Och sen är det dags för lite strykning och annat här hemma. 🙂

Ha en fortsatt fin Alla hjärtans dag alla och på återseende senare!

***

valentines_day_119

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...