Allmänt

Underbara Charlie Bears!

nalle1

Hej därute alla!

Det var tyst här under gårdagen som ni kanske märkte, och det beror helt enkelt på att jag hade så sjukt ont att jag inte klarade av att sitta och blogga. Jag klarar inte ens av att sitta, utan får ligga med stöd hela tiden. Jag har helt klart aldrig upplevt sådana här smärtor nångång tidigare, det är ett som är säkert. Jag klarar inte att skriva så mycket i dag heller, så för den som undrar så kan ni läsa om det jag har drabbats av – impingiment – här.

Hur som helst så fick jag utskrivet ny smärtstillande medicin idag, så jag hoppas på att den ska hjälpa lite mer. Om inte annat så skulle jag verkligen behöva sova lite nu, jag är helt slut efter flera dygn med värk och sömnlöshet.

***

nalle2

Men nog om det. Nu måste jag bara få visa er en sak som jag ramlade över härom dagen – nämligen jordens sötaste nallar! 😀

Jag har alltid varit förälskad i Mirandanallarna och ännu mer Bukowskinallarna, men Charlie Bears är något av det sötaste jag har sett!

Varje nalle är designad av olika duktiga konstnärer och alla är handgjorda, ingen är den andra lik. Dom kommer ifrån England och här på Charlie Bears Collection kan man gå in och titta på hela den fantastiska kollektionen. Åhh, vad jag skulle vilja samla på såna här. 😀

Gå in och njut av alla söta nallar – och även några kaniner, möss och apor 😉 – så ska jag lägga mig bakåt i soffan och vila min stackars axel.

Ha det så gott alla och på återseende när jag mår bättre!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...