Allmänt

Vill ha en ny kamera! :-)

sweet

***

Hej hej alla!

Hoppas ni har haft en fin dag? Det har varit riktigt fint väder även om det har blåst en hel del, i allafall ute på ”slätta” där vi har varit. 🙂

Vi har varit i Skara Domkyrka idag, där lilla Nike – Håkans dotterdotter döptes. Därefter åkte vi vidare hem till den lilla fröken där en jättemysig lunch serverades. Jag har inte hunnit tanka över fotona från kameran än, men jag fick i allafall med mig kameran idag, bara det är ju sensation. Jag har haft en förmåga att glömma eländet jämt och ständigt den senaste tiden.

Jag satt för övrigt och kollade lite på nytt kamerahus härom dagen. Jag har ju haft min Canon Eos 450 i några år nu och det börjar kännas lite som den sjunger på sista versen. Dock – en kamera är kanske inte direkt vad jag planerat för just nu. Man kanske skulle hoppa på nåt av alla sms-lån som det görs reklam för lite överallt just nu och förnya sig lite? 😉 Nej, skämt åsido – ett smslån är nog inte lösningen för att köpa en ny kamera. Jag misstänker att det är många som faller i den fällan att ta snabba lån för att köpa prylar och sedan står man där med ett lån som kan bli jättedyrt i ränta om man inte kan betala tillbaka det i tid.

Men man ska inte förkasta de här lånen tycker jag. Det finns ju faktiskt tillfällen där man kanske fått ett betalproblem och vet att det kommer in pengar – bara inte i tid. Då är det ju faktiskt en kanongrej att kunna låna en mindre summa snabbt så man inte hamnar i en riktig ekonomisk kris. Jag har kollat lite ibland men än så länge har jag inte behövt ta något sms-lån. Det jag tycker är bra med sidan jag har varit inne på, är att både för- och nackdelar framhålls. Det finns säkert en hel del företag därute, mer eller mindre seriösa, så att kolla och jämföra olika tjänster innan man hoppar på något är nog ingen dum idé. 🙂

Hur som helst så blir det inget snabblån till en kamera för min del. 😉 Men jag är inte lika negativ till sms-lån numera som jag var tidigare, när det enda man hörde var hur dyra dom var. Ja, räntan är relativt hög så det kostar några hundralappar att låna några tusen, men betalar man tillbaka lånet inom en månad som det är tänkt, så blir det inga oöverkomliga summor. Jag tycker det är bra att dom finns, så länge det inte missbrukas, för brukarens egen skull.

***

Nåväl, nu ska jag tanka över dagens foton i allafall, och sen ska jag kolla lite på dagens fotoskörd. Vi är toktrötta, både Håkan och jag, av nån anledning och det enda vi egentligen vill är att gå och lägga oss. Men vi ska kolla på en dokumentär först och äta lite glass. 😀 Siaglass nyhet i den ekologiska frysdisken heter Caffe Latte, och den ska vi prova ikväll. =))

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...