Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Mina nya armband äntligen här! :-)

snow-again11

Jahapp! Man ska inte bli för glad när snön försvinner redan i januari. Det är alldeles för tidigt att tro på vår. 😉

Idag har det dock haglat, och det sägs ju att hagel förebådar väderomslag, så vi får väl se vad som är på gång. Sol och värme, eller drivis och snöstorm. 😛

Idag har det varit en riktigt mysig mor- och dotterdag där vi bara suttit och småpratat vid köksbordet hela förmiddagen, med varsin smarrig hallonsmoothie. En sväng var jag i väg med min käre farbror till DHL för att hämta ut ett paket, men förutom det har jag hållt mig hemma. Det har varit lite jobbigt med huvudvärk idag och då brukar det vara bäst att ta det lugnt.

armband-12

I paketet som jag hämtade ut på DHL låg mina efterlängtade två armband som jag beställt från webbutiken Elsa Leonie. Jag har ju tidigare köpt ett armband av detta märket – PS Call me – bestående av guldbesatta små silverpärlor och ett strasshjärta. Det köpte jag på Greta & Anna här i stan. Dessa två sista fanns dock inte inne och dåligt tålamod som jag har så köpte jag de senare på nätet i stället. 🙂 Det blev ett PS Call me – Indra Luxe Rose och ett PS Call me – Indra Peace Rose.

Inte världens bästa bilder på dem, men de kommer fler foton senare, när de sitter på min arm där de gör sig bäst. 😀 Tillsammans med mitt första Indra Heart Rose så blir det fantastiskt vackert. (Och ja, dom heter faktiskt Indra. Så ytterligt passande… 😉

***

nailz57

***

Över till något helt annat så kommer här ett par av mina senaste nageljobb. Väldigt olika varandra men fina var och en på sitt sätt.

Det översta setet är gjorda för att passa till en riktigt glittrande och glammig fest, ett party där man verkligen ska synas och glimra. Naglarna går i lila, en stark och vacker partyfärg och samtidigt en färg som kommer mer och mer på naglar i vår, och formen är den trendiga stiletto-formen.

***

nailz58

***

Nedersta setet naglar är så naturliga dom bara kan vara, med bara ett par små glittrande rhinestones på ringfingernaglarna. Stilen kallas Pink & white och gör att nageln ser milt och ljuvt romantisk ut. Otroligt vacker fransk manikyr, på antingen tipp eller mall.

***

Nu är det dags för mig att ta mig en liten eftermiddagslur innan jag sätter igång med eftermiddagens pyssel. 🙂

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...