Allmänt

Varför IPhone? Nytt fodral? ;)

iphone1

Har du fallit för den nya mobil/musik/media/osv-maskinen än? smiley Jag måste erkänna att jag var en hel del nyfiken på den när den var på gång, men vem var inte det, så våldsamt som dom blåste upp allting runt lanseringen och släppet av de första mobilerna. Hemlighetsmakerierna kunde ju få vem som helst att undra om det var nån superdupermobil som skulle komma ut på marknaden.

Och det är säkert en jättebra telefon, speciellt om man är mycket för att lyssna på musik. För efter vad jag har förstått, så är det väl musikdelen som är den som är mest avancerad? Men jag ska i ärlighetens namn erkänna att jag inte vet så mycket om iPhone egentligen. Jag köpte Nokia N95’an för inte så längesen, och den är såpass avancerad att en ny mobil är helt ointressant på ett bra tag framöver. Jag är heller inte så mycket för att lyssna på musik, gör det inte så ofta. Men skulle jag vilja det så har jag både min mobil och min IPod, så jag känner inte att jag har behov av mer. Foto är väl däremot något som intresserar mig mer och som jag tittar på lite mer när jag köper en mobil, men om jag har förstått det här rätt så har väl inte IPhone någon kamera alls?

Man kan surfa på internet med den, men det kan man ju med flera andra mobiler, så vad är det som är så otroligt speciellt med just IPhone? Jag är absolut inte negativt inställd, hur skulle jag kunna vara det när jag ingenting vet. Jag är bara nyfiken på varför den är så omtalad och populär. Så – av vilka skäl skulle jag byta ut min Nokia N95’a mot en IPhone? Finns det någon där ute som har lust att förklara för en okunnig? smiley

iphone2

 

Jag vet i och för sig en orsak… *s* Det här helt fantastiska IPhone-fodralet! smiley Det är värt ungefär 50 gånger mer än telefonen, alltså ca 120 000 kronor. IPhone-hållaren är täckt av 42 diamanter omfattande 3,5 carat.

 

 

 

 

 

 

iphone3

 

 

Även Louis Vuitton har kommit med några snygga IPhone-fodral, i bland annat så kallat taigaläder. Från 1350:- till ca 7000 kronor för den dyraste.

Så bortsett ifrån alla snygga tillbehör då… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...