Vardagsbetraktelser

Grilldag i skogen!

grilldaghrasvelg1

God kväll alla! Hoppas dagen varit bra. Det har våran i allafall varit, det kan jag lova. smiley En riktig gulddag, med först en underbar tur på mc’n och sedan en tokmysig stund med grillning och umgänge med kompisarna ute i skogen. Det här är bara ett litet smakprov på dagens fotoskörd. smiley Jag har 95 fotografier från dagen att gå igenom och bearbeta för webben. Sen kommer dom upp både här och på hemsidan.

Vi tog även gruppfoto på klubbmedlemmarna tillsammans med hojarna, men än så länge vet jag inte riktigt vad jag ska säga om dem. Jag måste gå igenom dem lite noggrannare först innan jag kan uttala mig.

Men hur som helst har det varit en kanondag och det känns riktigt trist att säsongen börjar gå mot sitt slut. Man vill ha fler sådana här dagar. Men förhoppningsvis har vi många liknande att se fram emot nästa år i stället. Det hade i allafall gått jättebra med Loxy hos mamma trots att vi var borta över 4 1/2 timme, och Håkan & jag köpte en liten present till mamsen som tack för hjälpen som hon fick när vi hämtade lilleman, hon har ställt upp så himla mycket som hundvakt den sista tiden. Det var två te-muggar i vitt med olika mönster av almogeblå blommor och blå öron. Jag har faktiskt gått och suktat efter de där muggarna själv under en längre tid, men jag förstod att mamma skulle älska dem. De passar perfekt in i hennes blå- och vita kök. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...