Skönhet & hälsa

Dagens shopping på Kick’s

kicksfynd1

Eller ja, gårdagens egentligen. smiley Men jag hann inte med att lägga upp grejerna igår. I allafall så var jag en sväng på Kick’s i Knalleland och inhandlade lite nytt inför hösten i makeup-väg. Det blev bland annat en ny fondation, L’oréal Visible lift i färgen Sand Beige, som enligt utsago ska ha en omedelbar lyftande och föryngrande effekt. Det låter ju bra… smiley Sedan köpte jag ett nytt läppstift, Maybellines Moisture Extreme, som vårdar och återfuktar läpparna som ett läppbalsam och skyddar med spf 15. Jag har redan testat det, och det är otroligt fylligt och krämigt. Jätteskönt att använda. Färgen jag valde är nr.455 Flamant Rose Flamingo, en ganska naturlig färg som drar åt det aprikosa hållet. Sedan blev det en ny mascara, och jag valde att testa en ny variant av L’oréals Lash Architect med extra mycket svart pigment i. Och naturligtvis blev det ett nytt nagellack också. smiley Inget rosa nu till hösten, utan i en färg som heter Chocolate Shake-Speare – samma som på bilden ovan. Jag testade det idag och det är riktigt snyggt på, med en lyster som inte framkommer av färgen i flaskan.

kicksfynd2

Och som vanligt kunde jag inte låta bli att köpa ett nytt paket med nagelblommor. Jag kommer förmodligen inte att sätta på så många som jag har haft i sommar, men en liten här eller där kan jag nog inte motstå. smiley Jag tycker dom är så himla söta!

Sedan fick jag ett par härliga prover också, som det ska bli riktigt kul att testa. Framför allt en ögoncréme från Dior, Capture R60/80 Yeux XP, med antiwrinkle-effekt. Man använder ju så otroligt lite av ögoncrémen så de där proverna räcker ju hur länge som helst, framför allt så lång tid att man får en uppfattning om hur de funkar i allafall.

Utöver den så fick jag en pytteliten sprayflaska med Kylie Minogue’s parfym Sexy Darling som doftade riktigt gott, och även en liten flaska med parfymen Amor Amor Tentation från Cacharel till mig och Amor pour Homme Tentation från Cacharel till Håkan. Vi får väl se vad vi tycker om dem. Men jag gillar verkligen att få parfymprover. Då har man möjlighet att testa dofterna i olika sammanhang, den får mogna på huden och man får vänja sig vid den. Att stå i butiken och spraya på sig 10 olika parfymer är helt dödfött om man ska hitta en ny doft, och jag tycker heller inte att jag får ut något av att dofta på de där små pappersstickorna. Så de här små proverna är helt perfekta.

Så det var gårdagens inköp. Alltid lite kul med nya saker i makeup-väg. Men nu är det dags att börja göra sig i ordning för mc-turen. Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...