Allmänt

Nya kläder och coola bikers… ;)

mcclothes1Då har jag fått min nya hoodtröja, här tillsammans med ett jättehärligt vitt hd-linne i sån där riktigt tjock ribbad bomull som Håkan gav mig när han kom hem ifrån Bike i fredags med den nya motorcykeln. smiley Det är svårt att se på fotot, men prickarna runt hd-loggan är små rhinestones, hur fint som helst. Mitt hjärta vet verkligen vad jag tycker om. smiley

Håkan och Jonas har precis stuckit iväg efter ett par timmars trevlig fika här hemma, och nu ska jag bara ta en liten promenad med Loxy innan jag börjar fundera på vad vi ska äta till middag i dag. Det lutar dock åt att vi beställer hem något, jag har inte tinat upp nåt från frysen och jag har egentligen ingen lust att ställa mig vid spisen idag. Kinamat kanske? smiley

Jag har faktiskt fått lite gjort med fotona också, och förutom vanliga kort från dagen så tog jag även en hel del grupp- och personfoton på klubbmedlemmarna. Det är framför allt de fotona som jag har grejat med idag, och Jonas fick den stora äran att välja sin egen bild. *s* Det här är inte den som ska upp på Hräsvelgs hemsida, den håller jag för mig själv ett tag till. smiley Men jag tycker att den här är tokcool också. smiley

 

 

 

jonashoj1

 

Men nu var det lilleman det gällde. Det är fortfarande riktigt skönt väder så det ska bli gott med en promenad. Ha det så gott alla! Ses lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...