Djur

Stollarna ska vara i närheten…Allihopa! =))

djur1

Ja, inte riktigt alla, för Sassie saknas på bilden. Han ligger på en stol bakom mig i stället. smiley

Jag brukar vanligtvis inte ha en hel hög med hundbäddar så här i arbetsrummet, men idag är ju Elliot här, och han vill ju också vara med förstås. Så jag tog in en extra bädd i rummet. Problemet var bara att Gizmo snodde den innan nån av hundarna ens hann försöka, så då var det bara att hämta en till…(vad gör man inte för de små liven…*s*)

Så nu har jag hela gänget omkring mig när jag sitter vid datorn, och när jag står i köket och bakar så placerar dom ut sig i hundbäddar, på köksstolar och i soffan runt omkring mig där istället. Sällskapssjuka tro? Eller ska man bara se det som ett väldigt gott betyg ifrån sina älskade djur? smiley smiley

djur2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...