Allmänt

Lite kvällstugg…

tugg1

Nu har jag fått vilat lite och faktiskt fått i mig lite mat till och med – den första på två dygn. Det smakade ganska gott kan jag säga. smiley Kvällen blir en lugn myskväll med hjärtat i tv-soffan. I morgon är det dags för ett dygn på Såtenäs igen, det känns som han precis var där. Men det är ju kanske inte så konstigt. De här två dagarna har jag ju mest sovit bort så jag hade ingen koll alls på vad det var för dag i morse. Det är nackdelen när man blir liggande såhär, man tappar fullständigt verklighetsuppfattningen.

Men nu verkar det vara över för den här gången och snuslukten är utvädrad ur lägenheten. Ikväll kikar vi på första avsnittet i nya serien ”The Lost Room” på 6:an. Får se om det kan vara något att ha.

tugg2

Sen har jag haft lite pm-kontakt med en person via Chiforum också, angående Loxy’s foder. Han är ganska känslig i sin mage när det gäller mat och vad man stoppar i honom och blir lätt magsjuk, och hon har hjälpt mig förut när det gäller bra foder för hundar. Det här med foder är verkligen en djungel och har du funderingar inom ämnet så skulle jag absolut rekommendera dig att ta en titt på hennes websida, där hon skriver mycket utförligt om olika foderinnehåll och dess för- och nackdelar. En mycket informativ och lättförståelig sida i ämnet. Tanken är nämligen att jag ska komplemettera Loxy’s torrfoder med färskfoder och har bett om råd i frågan. Så nu ska jag göra i ordning en ny liten meny åt honom. smiley

Hoppas ni haft en fin dag i det vackra vädret! I morgon ska det tydligen bli regn här i våra trakter, men om vi får tro SMHI så kommer solen tillbaka på söndag och det får vi väl hoppas. Må så gott alla och ha en fortsatt fin kväll!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...