Allmänt

Ett sent godnatt…

pellisprick1Kikar in en sväng igen och säger god natt till er alla denna söndagskväll, med en liten bild på söta Elliot som vi hade besök av ikväll. smiley
Nu ska vi krypa i säng här, husse och Loxy är bara ute en sväng på en sista liten kisserunda före läggdags. Vi har tittat på Wallander: Hemligheten, och det här avsnittet hade varken Håkan eller jag sett innan. Ett riktigt tungt och mörkt avsnitt i Wallanderhistorien måste jag säga. Och av naturliga skäl så blir man kanske lite extra berörd numera också, när man vet vad som hände senare med duktiga skådespelerskan Johanna Sällström.

Nu är det i allafall dags att ge sig för ikväll och hoppas att man får sova i natt. Hoppas ni har haft en mysig kväll och får en bra måndagsmorgon. Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...