Allmänt

Morgonkaffe med hjärtat…

 

morgonkaffe2

God morgon på er!

Nu har älsklingen åkt iväg till Såtenäs och jag smög upp och drack lite morgonkaffe med honom innan han skulle iväg. Men klockan är bara sex på morgonen och jag har inga direkta planer för dagen, så jag tror faktiskt att jag kryper i säng och försöker sova lite till. Om jag kan…

Jag har nämligen varit vaken halva natten, vid halv tre-tiden hade jag fortfarande inte somnat utan satt här uppe och kikade runt lite på lite olika bloggar. 😉 Först vid fyratiden slumrade jag till, bara för att vakna av Håkans väckarklocka strax över fem, så ja..antingen kommer jag slockna som en sten nu, eller också kommer jag inte somna alls utan sitter här om nån timme igen. *s* Men jag tänker i allafall göra ett försök så jag slipper en dag i trötthetens te(ö)cken. 😉

 

Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

tavlingsbild1 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Godmorgon sötis!

    Åh,jag hoppas du lyckas somna om!
    Jag vet hur det där är..är själv lite utav en nattuggla=)

    Ang. Försäkringskassan. Ja,det är helt otroligt att ingen ändring sker. De enda utredningarna som sker,är ju dom som Försäkringskassan gör själva. Då finns ju ingen koll på att ändring kommer att ske.
    Min ssyter hade strul med dom i höstas. Fick inga pengar av dom på 2 1/2 månad..hon fick ringa runt och tigga pengar för att klara hyra och mat.
    Det är förjäkligt!

    Allt är fint på min plätt av världen! hur är det själv?

    Kramar fyllda med stjärnbestrött sockervadd!

  2. Cherlindrea säger:

    God morgon, eller ja – förmiddag nu kanske – vännen. 🙂 Ja, det kan vara ett j*a gissel det här med sömnproblem.

    Jag har varit med om exakt samma sak som din syster för några år sedan, och det var en hemsk tid. Vad hjälpte det att jag fick allting retoraktivt när dom väl fick tummen ur? Jag hade ju ett helsike innan. Och vi är ju knappast ensamma. Nej, det är verkligen skandal!

    Jodå, det är bara fint här.
    Massa kramizar tillbaka! 😀

Kommentarer är stängda.