Allmänt

Vårregn…

loxykollage2

 

God morgon på er denna regniga onsdag!

Ja, idag är det verkligen grått ute. Vi har riktigt stora fönster i lägenheten och dessutom åt flera håll och i öppen planlösning, så det borde ändå vara ljust här inne. Men det är riktigt mörkt i lägenheten idag och man måste faktiskt ha lamporna tända nu på morgonen så dystert är det. 

Loxy var förstås inte särskilt road av vädret och gjorde sina behov i turbofart så han skulle få komma in så fort som möjligt. *s* Men jag förstår honom.. jag vill inte heller vara ute nu. Sådan matte, sådan hund… 😉

 

Idag får vi besök ifrån Blekinge, av Håkans son Nicklas och hans sambo Linda. 😀 Det ska bli jättetrevligt och jag funderar för fullt på vad i hela friden vi ska ha till middag. Jag hade nämligen tänkt grilla idag, men eftersom vädret inte riktigt är på min sida så måste jag komma på något annat. Jag har en svag aning om att jag vet vad i allafall Linda skulle vilja ha… *skratt* Hon är nämligen väldigt förtjust i Håkans tacopaj. 😛 Men vi får se vad vi hittar på. Det var inte längesen vi hade den här hemma och jag tror inte vi har grejerna till den hemma heller för den delen.

 

Men dom dyker inte upp förän senare på dagen, så jag ska försöka hinna med lite annat här först. Dels ta ner all tvätt från igår och hänga in, och sen måste jag sy nya band till våra balkongdynor. Det ska jag nog hinna med idag. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

cutecolorschores7

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Ja,regntunga moln finns det även här i Uppsala.
    En sådan dag man bara vill ligga under filten med en bra bok=)

    Sv: Ja,jag håller med dig. Konstnärer har också ett visst ansvar anser jag. Visst kan man ha råa hemska bilder,men presenterar man bara det så blir det bara hemsk..om man däremot tar med alla faktorer i ett problem och lyfter fram, så får man en större bild. En helhetssyn.Chans att debattera. På riktigt.

    Önskar dig en toppenfin dag och hoppas ni finner något smarrigt i matväg. Det gör ni säkert.

    Vilken fin bannerbild du har förresten! jättesnygg!

    Kramkalas

Kommentarer är stängda.