Allmänt

Två trötta killar… ;-)

loxyhusse21

 

Då var middagen avklarad och dagen är på väg att gå mot sitt slut.

Jag har två trötta killar här hemma, den ena på grund av kompisbesök idag och den andra på grund av motorcykeltur på några mil i ösregn. 😉 Men nu är hojen äntligen hemma igen och det blir roligare att åka ut igen. Hur kul är det på en lånehoj som inte ens är rolig liksom? =)) Vad felet är har dom fortfarande inte helt klart för sig, men att det är något med oljan är i allafall det troligaste. Dock är det inget som kommer att skada motorcykeln eller påverka prestandan på nåt sätt, så nu kör vi på i sommar och så får den åka in på verkstan till hösten i stället, så dom får plocka ner motorn och kolla igenom den mer noggrant.

 

cutecolorsballine3

 

Nu ska jag gå igenom månadens inköpslista och se vad jag behöver, för i morgon åker vi iväg och storhandlar igen. Smarta jag har förstås dubbelbokat dagen, så vi har tvättid också. Men jag ska försöka boka om den, det är ingen större panik än. Handlingen vill vi däremot gärna få gjord så snart som möjligt inför midsommar. Min systers familj och mamma kommer hit på midsommarafton så vi blir hemma i år. Nu hoppas vi bara på någorlunda fint väder, så det går att vistas ute på balkongen. Dom har ju tyvärr utlovat regn, men är det inte alltför mycket busväder så kan man sitta därute ändå. Om det inte är för kallt förstås. Vi får väl se hur det blir.

 

cutecolorsbalicon54

 

Nu får ni ha en mysig kväll alla. Jag brukar nästan aldrig hitta något jag gillar på tv på tisdagar, men i kväll är det ”Matrix” på 6:an, så den blir det för vår del ikväll. 🙂

Må så gott alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Tack tack! =)
    Ja idag var det väl första dagen vi inte hade regn här..annars har det regnat konstant!! Hoppas det blir uppehåll på fredag =)

    Må så gott

Kommentarer är stängda.