Allmänt

Regnig morgon med balkongbesök…

god-morgon-blommor1

 

God morgon på er!

 

Idag är det verkligen riktigt höstväder ute. Mörkt, grått och regnigt. Nu måste jag verkligen köpa mig ett par nya gummistövlar. Undra om jag ska klicka hem de där vita jag bloggade om härom dagen? Det börjar liksom bli lite nödvändigt nu om jag inte ska plaska fram i skorna på hundprommisarna. 😛

 

Det blev ju ett ganska tidigt sänggående igår kväll, men det hade jag inte  mycket för. Trött var jag, men somnade gjorde likt förbaskat inte. Så jag har ägnat natten åt att greja lite med foton och fixa till saker på datorn som har strulat lite den sista tiden. Först fram emot morgonen fick jag slumra till nån timme, men vid halv sju var jag uppe igen. Så jag hoppas jag hinner vila lite under dagen innan vi ska iväg till vetten i eftermiddag, annars lär jag vara något trött då.

 

Jag sitter här och tittar ut genom fönstren på balkongen som just nu är full med småfåglar som flyger in och ut och klättrar omkring bland våra grejer därute. Mängder av pyttesmå fågelungar, eller ja – ungfåglar – hänger och leker i björken utanför och svischar in på vår balkong med jämna mellanrum. 🙂 Jag funderar på när det är dags att börja lägga ut mat i fågelhuset igen, för jag märker ju att det är matplatsen som är intressant för dem. Egentligen ska man väl inte göra det förän det är så kallt och snöigt att dom inte kan hitta mat själva, men jag tycker om att ha de där små varelserna på balkongen. Det är nog dock en bra idé att vänta lite till. Men det där är en sån där grej som jag tycker är kul vintertid, att mata de små rackarna och se hur de sitter i klasar runt fågelhuset. 😀

 

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och hålla min nyvakna sambo sällskap en stund. =))

Hoppas ni får en jättefin dag trots regnet, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. go morron.. jasså, ni har regn?! Vi har inte regn än, men grå himmel å kyligt. Hoppas hösten är här (ler).

    Har inte orkar läsa några bloggar i helgen, så ska titta efter vad som hänt hos dig under helgen nu…

    kram kram å ha en bra dag

Kommentarer är stängda.