Personligt

Dags att åka…

lilleman1

 

God morgon på er därute!

 

Ja, då var det dags – efter en totalt sömnlös natt.  

Det skulle kunna vara lätt att skylla det på mina vanliga sömnproblem, det var några dagar sen nu. Men sanningen är att jag inte kunnat slappna av och somna på grund av oron för veterinärbesöket idag. Jag kan inte låta bli att måla upp det ena skräckscenariet efter det andra i tanken, och det gör ju knappast någon lugnare liksom…

 

Jag skulle ju förstås kunna avboka det hela och slippa den här oron. Men det gör jag ju inte såklart. Detta måste göras, och blir det inte nu så blir det längre fram och då kanske det blir ännu svårare för Loxy. Plus att jag ju faktiskt inte vet om han har problem med tänderna redan nu. Han äter som han ska och visar inga tecken på att han skulle ha någon smärta. Men ibland är han ur gängorna utan något direkt skäl alls, och jag har inbillat mig att det kanske är tänderna som spökar då. Hur som helst så ska det bort, och det är bara att ta tag i det här nu. Jag tror aldrig jag kommer att glömma tandborstningen igen i allafall.

 

Dessutom ska dom även undersöka hans öron ordentligt nu när han sover. Han kliar sig ofta i dem, men trots flera besök hos vetten tidigare så har dom inte hittat något fel. Nu har dom dock möjlighet att göra lite mer, eftersom han är ganska bråkig när dom kollar hans öron i vaket tillstånd. Jag hoppas att dom kommer fram till något där, så länge det inte är något allvarligt förstås.

 

Jaja, nu har jag öst ur mig lite oro utan att vara direkt mindre orolig för det, så skriva av sig funkar inte idag.
Nu ska jag snart ringa en taxi och åka iväg. Håkan hinner tyvärr inte hem från jobbet till 8, men han hämtar oss sedan såklart. Min goa mamma följer däremot med idag så jag får lite sällskap.

Ha en fin dag alla, så återkommer jag senare idag när allt är klart. Håll tummarna att allt går bra för lilleman idag.

 

cutecolorspanda2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. Så fin han kommer bli och så gott ni kan sova när ni kommer hem:)

  2. säger:

    Åh vännen jag önskar så att jag hade sett dessa inlägg innan du åkte. Jag hade kanske kunnat offra lite lugn. Gucci har sövits två gånger en gång för att dra tänder och en gång för kastrering. I samband med det har jag tagit tandsten bägge gångerna och det har gått jätte bra! Ingen som helst problem med varken sövningen eller skrapning.
    Det här med att ”lugna” dom istället för att söva gjorde dom med Marley i måndags och även det gick kanonbra trots hans lille storlek. Han somnade till i min famn (vilket var lite läskig) och allt gick lugnt och fint till. Han måste göra om sin behandling flera gånger så det är skönt att det gick bra annars hade jag inte vågat.
    Jag tänker på er idag och hoppas lillemannen mår bättre efter sin skrapning!
    Många varma kramar till er

  3. säger:

    oroa dig inte vännen, det ska gå så bra ska du se… Loxy är tuff!

    många kramar från mig och Pepsi

  4. håller tummarna, tår och tassar här!

  5. säger:

    Hoppas allt gick bra. Har tänkt på er.
    Kramar/syster…

Kommentarer är stängda.