Allmänt

Min lilla myskille! :-)

loxypuss1Lilleman är såå trött idag. Lilla sötnöten! smiley Men faktum är, att precis så här ligger han jämt på min arm och sover när jag sitter vid datorn. Jag har fått till en helt häpnadsväckande teknik när det gäller att knappa på tangentbordet med en vovve hängande över ena armen. *skratt* Och själv har han lärt sig att sova på alla möjliga och omöjliga sätt på den där armen. Behöver jag sträcka mig efter något på skrivbordet så klämmer jag bara fast honom lite hårdare under armen och han fortsätter bara att sova. *s* Men ibland vill han ligga lite mer utsträckt, och då är det jag som får offra mig. Haha! Då sitter jag i skräddarställning i skrivbordsstolen och han rullar ihop sig i mitt knä. Vad gör man inte för sin älskade hund.. smiley smiley

Men för att återgå till inledningen, Loxy har varit ovanligt trött i ett par-tre dagar nu, utan att jag kan komma på någon speciell orsak. Och han verkar inte sjuk på något sätt, han är glad som vanligt (när han är vaken..*s*) och han äter som vanligt. (Hade han slutat äta, det lilla matvraket, så hade det varit riktigt oroväckande). Jag funderar på om hundar kanske också påverkas av vädret, och blir trötta och hängiga när det är grått och trist, precis som vi människor.

Vad tror du? Hundar påverkas ju psykiskt av andra saker i sin omgivning, varför inte då även vädret eller andra liknande saker som vi människor känner av?

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...