Djur

Morgonpigg liten kille…

pellismorgon2Nej, inte Loxy, det är ingen större risk. *skratt* Han gjorde dessutom sig själv en riktig björntjänst idag. Jag var ju uppe tidigt, eller sent, vilket man nu vill. Klockan var väl runt halv 6-6 när jag stod i köket med katterna och tänkte, bara tänkte, att jag skulle ge dem varsin liten bit leverpastej. Då kommer det ett illtjut ifrån sovrummet! smiley Där står Loxy och steppar på fotgaveln av sängen, och jag svär! Jag hade inte ens gett katterna leverpastejen än. Läser dom tankar, dom här små odjuren?? *s* I vilket fall som helst så lockade leverpastejen så mycket att han totalt glömde bort att avslöjar man att man är vaken så måste man ut.. i blåst och regn. Haha! Så nu ligger han och tvärsover i min famn här vid datorn och kommer troligtvis ligga där de närmaste timmarna.

Men för att återgå till rubriken, och dagens ”God morgon-foto”. Elliot är däremot en sån där tokpigg liten rackare som gärna går en liten tur på sisådär ett par mil på morgonkvisten, om han får välja. Det får han i och för sig sällan..hehe. Men oftast så sammanfaller ju mammas vilja med Elliots. Det finns ju skäl till att han är en sån där pigg liten morgonmarodör. Mamma är likadan. smiley *skratt* Men oftast så tar även dom bara en snabb nödvändighetstur direkt på morgonen, går tillbaka till sängen och myser med kaffe, tidning och morgonkex nån timme, för att sedan gå ut igen, på den där nämnda, (alldeles för långa…smiley), promenaden. Jag är grymt imponerad av mamma, som har sån himla självdiciplin. Visst går jag också på längre promenader, men jämförda med mammas, så framstår mina som en sväng runt knuten. Haha!

Nu ska jag lägga mig och vila en liten stund till. Jag har sovit kanske sammanlagt 45 minuter på över två dygn, och sitter faktiskt och nickar till här framför datorn då och då. Hoppas jag gör det när jag kommit ner i sängen också.

Elliot hälsar i allafall en riktigt God Morgon till er alla! Hoppas ni får en fin dag trots stormen, och var rädda om er därute.

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...