Allmänt

Syster Yster på besök… :-)

fikanikki2

 

Japp, det var just vad jag fick idag. 😀

Min lillasyster Nicole dök upp här helt plötsligt. Och då menar jag verkligen plötsligt, för jag stod i balkongdörren när jag hörde hur någon öppnade dörren och började prata med Loxy i hallen. Och jag kände inte igen rösten alls, så jag nästan smög in i vardagsrummet och kikade. *skratt*

Hon hade håltimma i skolan och passade på att komma upp och fjäska till sig lite kaffe. 😉 Och det fick hon ju förstås, men jag fick också otrevligt klart för mig att nu är det definitivt soprent i frysen. Jag dukade fram det absolut sista jag hade, några syltkakor och tre kolasnittar. *s* Så nu måste jag verkligen ta mig en bakdag. Det är dags att fylla på förråden. 😛

 

När lillasyster gått för att åka tillbaka till skolan så gick jag ut med Loxy på en liten promenad. Och på vägen hem gick jag förbi mamsen, som inte var hemma, men det var däremot Pellisen, som blev sjövild av glädje när jag klev in. Dörren stod upplåst och jag kunde inte begripa vart hon tagit vägen. Det är inte hennes stil att lämna Elliot i en olåst lägenhet. Kaffekopp och fika-assiett stod kvar på köksbordet, inte heller mammas stil. Så jag kopplade Elliot och tänkte att jag tar väl med mig honom och kikar runt lite. Och jag hann inte långt. I förråden, mitt inne bland kartonger, kassar och diverse oidentiferbart som man brukar samla på sig i förråd, stod mamma och muttrade. 😉 Jag släppte in Elliot som höll på att skrämma slag på henne när han rusade in och hoppade omkring. *skratt* Snacka om att skadeglädjen är sann alltså.. *fniss*

 

Hur som helt, vi babblade bort en halvtimme där inne i förrådet och sen hjälpte jag henne att bära in lite grejer i lägenheten. Men nu är jag hemma igen och ska lägga mig och vila en stund innan det är dags att laga middag. Det blir pasta med bacon och mozarella idag. Får väl se om jag får ihop något ätbart av det. 😀

 

Hoppas ni har en fin dag därute, och må så gott!

På återseende lite senare.

 

Ps. Kolla in min systers ursnygga halsband! Jag bara älskar det!

 

fikanikki1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Fy sjutton vad jag ser ut när jag skrattar! haha 🙂

 2. Dennis säger:

  Jag skulle skriva att korten på dig blev jättebra:)
  Du ser verkligen glad ut:p
  Hoppas allt är bra med er alla:)
  Kramiz Bror

 3. Dennis säger:

  Um…kanske kan ta bort en av kommentarerna:p
  Kramz

 4. Cherlindrea säger:

  Dennis: 😉 Gjort! *s* Vad gör du uppe förresten? Gå och lägg dig! 😛
  Ses i morgon! Kramizar!

 5. Cherlindrea säger:

  Nicole: Du är supersöt! Lyssna på dina storasyskon! 😉
  Pussisar!

Kommentarer är stängda.