Allmänt

Lite foton från gårdagskvällen…

myspys1

 

Vi hade en riktig myskväll här i går, mamsen och jag och våra vovvar såklart.

Det finns en sak som båda hundarna verkligen älskar – och det är att busa i våran stora dubbelsäng. 😀
Mamma fick tag i min kamera igår och tog lite foton när jag stojade med busgrabbarna. Och blev totalt rundslickad i ansiktet av Elliot. 😛

 

myspys2

 

Försök att bortse ifrån mitt stora behov av utväxtfärgning i håret….haha!

 

myspys3

 

Lillpysen står på sängkanten och skäller efter matte… 😉

 

myspys4

 

Pellispricken filosoferar… 😛

 

myspys5

 

Min finaste mamma – både invändigt och utvändigt! 😀

 

Nu ska jag lägga mig och försöka vila bort lite huvudvärk tänkte jag. Håkan stack ner till vårt postutlämningsställe när han kom hem, men där hade minsann inget paket kommit in. Trots att snubben på Postterminalen som jag pratade med igår påstod att det fanns där. Posten alltså…där vet definitivt inte vänsterhanden vad högerhanden har för sig..

 

Men nu väntar vi in posten i stället. Och så får vi se om paketet har hunnit ifatt avin lite senare.

 

Må så gott alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Vilka söta bilder. 🙂
  Hoppas ni får en trevlig dag.
  Kram

 2. säger:

  Hehe nej du inte var det fint väder idag heller… Trots detta så tänkte jag umgås med min kära syster under min håltimma idag..Jag fick skjuts upp, men då står det en väldigt varnande LAPP på eran dörr så jag backade nervöst och gick till mamma…som inte var hemma…

  Oj ja just det, jag hade glömt mitt busskort i skolan och skjutsen hade åkt.
  Det började självklart att regna denna stund och nämnde jag att paraplyet låg tryckt i skåpet på skolan med?
  *suck* Not my day…

  Hoppas ni har det bra i alla fall och att huvudvärken försvann. Om inte den gjorde det så genomled jag denna blöta och meningslösa promenad i onödan, så då ska jag allt komma upp och banka in lite mer huvudvärk som straff.. haha 🙂
  Pussar

 3. säger:

  Tack tack tack för din fina kommentar! 🙂

Kommentarer är stängda.