Allmänt

0-gradigt på morgonen…

loxy9

 

God morgon på er därute!

 

Klockan är strax över sex på morgonen och det är absolut svinkallt! Jag skulle tro att det har varit frost i natt igen, och just nu ligger graderna och svajar nånstans runt nollstrecket. Jisses, jag kommer frysa ihjäl innan det ens är oktober! *s*

 

Hur som helst – här sitter jag igen. Håkan har åkt till jobbet och själv har jag velat omkring uppe i natt i vanlig ordning. Men jag har faktiskt fått sova lite då och då mellan varven, så jag känner mig oväntad pigg ändå faktiskt.
Idag blir det nagelpyssel för hela slanten, och f****n ta den sak som kommer i mellan idag! Det är helt otroligt vad det ska vara svårt att få tid över till det där?? Jag fattar det inte! Det kommer alltid en massa måstegörasaker så fort jag bestämmer mig för att sätta mig och öva, eller också blir jag sjuk. Eller så ringer telefonen varannan minut. Eller så vill någon att jag ska gå med ut/fika/åka till stan, m.m  m.m. *skratt* Men idag vägrar jag! Nu ska jag bara öva några timmar, om jag så ska sätta upp en  varningslapp på dörren. 😉

 

Det är fortfarande kolsvart ute, kanske med en liten ljusning på himlen, så först ska jag dricka lite morgonkaffe och starta om min strulande dator. Men sen flyttar jag in i min nagelhörna. 😀

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Edit: Hm..jag måste nog tillägga att jag hemskt gärna pratar, fikar och promenerar också, annars lär jag väl inte höra ett ljud från vänner och familj framöver. Haha!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    God morgon! Känner igen det där när man bestämt sig för att göra något och en massa kommer emmelln hela tiden. hoppas du får en bar dag med en massa nagelpyssel! Kram kram! ps Snygga Loxy i nya stickade outfiten!

  2. hej hej.. hoppas ni har de bra?! Känner att jag som vanligt ligger efter med läsningen här… fy skäms på mig!

    önskar jag skulle hinna läsa alla inlägg. å läsa dom i rätt tid! Men nu är fallet tyvärr inte så. Men vill att du ska veta att jag är har å tassar runt… jag har inte glömt bort er! STOR KRAM

Kommentarer är stängda.