Allmänt

Miljardvinst!

artikel4

I Portland har en man och hans fru precis vunnit 270 miljoner dollar! Och det första han gjorde var att säga upp sig från jobbet och bli pensionär på heltid. smiley Tänk er den vinsten översatt i svenska kronor. Jisses! Jag har ingen aning om vad jag skulle göra om jag vann en sådan summa. Visst, man brukar fantisera ibland och tänka att ”Om jag vann flera miljoner så skulle jag…” osv. Men vad skulle man egentligen göra om man helt plötsligt förfogade över en sådan svindlande summa?

Att man skulle ha sitt på det torra resten av livet är ju klart. Men jag tror jag skulle bli lite handlingsförlamad i början. Visst skulle jag vilja ha ett snyggt Lous Vuitton-halsband till Loxy, men det känns ju nästan fånigt att springa och köpa ett sånt det första man gör. *skratt* Då är ju det en droppe i havet. Men att springa och köpa en sportbil eller en lyxkåk känns ju ännu märkligare. Man är ju helt enkelt inte van vid att spendera på det viset.

Men en sak vet jag i allafall att jag skulle göra. Jag skulle ge min mor en riktigt fin present, tex en egen sommarstuga vid en sjö eller något liknande, plus att jag skulle öppna en fond åt henne, så att hon får ut en summa pengar att leva på och spendera som hon själv vill, varje månad. Det skulle vara så underbart! smiley Och även om det kanske låter som en liten grej, så skulle jag själv njuta av att kunna inreda mitt hem exakt som jag vill ha det utan att behöva tänka på kostnaden det allra minsta. Självklart finns det massor av andra saker jag skulle vilja göra, men det är bland det första jag kommer att tänka på. Dessutom hade jag regelbundet skänkt pengar till cancerfonden och djurskyddet, de två organisationer som känns närmast för mig.

Vad skulle du göra om du vann en sådan enorm summa pengar? Kom loss nu och berätta lite. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...