Allmänt

Festfotona från igår! :-D

271

 

Hej på er därute alla! 😀

 

Jaha, jag hade ju egentligen inte tänkt lägga upp alla festfoton här på bloggen, utan bara ett urval. Så kunde den som ville se mer gå in på Hräsvelgs hemsida sen och kika på fler om man hade lust. Men nu råkar det vara något fel med våran hemsida, och jag har inte fått igång den på hela dagen, och därmed inte fått upp några foton heller. Så för klubbkompisarnas skull lägger jag upp alla foton här så dom kan kika, och ni andra får förstås titta också. 😀 Men förmodligen är de flesta av fotona mest intressanta för oss i gänget. 😉

 

Men det är över 70 foton så jag lägger dem i ett galleri så kan den som inte är intresserad bara scrolla förbi. =))

 

Hur som helst – här kommer fotona från vår 5:e insparksfest som vi hade igår kväll, för nya medlemmarna Lars, Virre och Veronica.
Goaste Kjellis var kvällens kock och det var hans hemlagade ärtsoppa med varm punch som stod på menyn. Efter maten hade vi en liten välkomstceremoni för de tre nya medlemmarna, och till sist var det prisutdelning från vårt Pokerrun för några veckor sedan. Efter det fortsatte festen i glada vänners lag.

Och det var riktigt livat! 😛 En superkul kväll!

 

Obs! Alla foton är klickbara för fullt format! Klicka först på fotot för egen sida, och sedan ett klick till för större bild.

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Oj va med foton! Jag tar alltid med kameran men glömmer att fota 🙂

  2. Ser ut som en bra fest!

  3. säger:

    Vad många foton det blev.
    Det var riktigt roligt, tack för att du är så duktig på att fota. Dom blev väldigt bra. Kram

Kommentarer är stängda.