Allmänt

En gråruggig måndagsmorgon…

bloggfoto22

 

God morgon på er därute i ruskvädret! 🙂

 

Jaha, då var det en ny dag. Äntligen! Jag har inte fått sova i natt – migränen spökar fortfarande – så jag har mest legat och väntat på att det ska ljusna så att det känns befogat att kliva upp typ. Eller ja, så jag slipper ligga kvar och ”vila” som H tjatar på mig om jämt. Han har förstås rätt, men hur kul är det på en skala liksom? Fast jag har dock haft sällskap i natt, av det här lilla spöket här ovan, som legat och kurrat och pratat med mig på en egen huvudkudde brevid min halva natten. 😉

 

I allafall får jag väl försöka att ta det lite lugnt idag också, men vi har en hel del att göra också. I morgon läggs Håkan in på sjukhuset för operationen på onsdag, så vi måste fixa allt som måste fixas inför första tiden efter op idag. Han kommer inte att kunna köra bil på nästan en månad, så saker som är besvärliga för mig att handla och ta hem på bussen, måste införskaffas idag. Vi måste bunkra upp helt enkelt. *s*

Utöver det så ska jag ägna dagen åt nagelträning tänkte jag. Nu har jag börjat få så många förfrågningar att jag nästan börjar känna mig stressad. *skratt* Jag måste skynda mig att träna så att jag blir säker nog att bygga på riktiga naglar. Men än så länge säger jag nej, jag tänker inte ta några risker. Med gelébygge alltså, dekorationer kan jag ju förstås ge mig på om någon vill riskera att se ut som en clown på fingrarna…haha! Nej, skämt åsido, men jag vill nog gärna känna mig lite säkrare där också, även om det inte innebär någon skada om det skulle bli fel. 🙂

 

Jaja, nu ska jag sluta babbla och få lite gjort här. Hoppas ni får en kanondag idag, trots vädret och trots att det är måndag. =))

Må så gott alla och på återseende senare!

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  go morron! Hoppas ni får en bra dag. kram

 2. veronica säger:

  Hej på dej nattsuddare:))

  den lilla tissetassen e sååå söt.

  behöver du/ni hjälp med handling så finns jag/Dan här för baxning till och från butik,dragkrok har vi och där kan vi säkert binda fast Håkans blivande (fortskaffningsmedel RULLSTOLEN)..

  Om han Känner en DRAGNING att rulla runt i affärer ”fniss”

  alltså:))

  nu e jag futtig förlåt Håkan :D)

  ha det gott kram v

 3. Hoppas operationen går bra och allt!

 4. säger:

  Finaste katten jag vet!

Kommentarer är stängda.