Allmänt

Web- och shoppingtips – Design Direkt

ddlogga1

Jag hittade en ny jättemysig webbutik när jag surfade runt lite på morgonen idag som jag tänkte tipsa om här. Sortimentet är blandat med allt ifrån inredningsdetaljer till personliga accessoarer och jag valde ut några smakprov av det sistnämnda som jag tyckte var riktigt läckert. Vad sägs bland annat om…

dd1

…riktigt färgglada plånböcker i två storlekar från Designers Guild. Plånböckerna är i skinn med flera praktiska fack.

dd2

Vill du hellre ha lite mer vintagestil eller hemvävt så finns dessa pyttesöta portmonäerna. De två översta är tovade i ull från Nya Zeeländska får och fodrade med bomullstyg. Även den äppelgröna börsen är gjord i samma ull men denna är virkad med vitt fodertyg och dragkedja. Alla tre kommer från Èn Gry & Sif.

dd3

Vackra handgjorda smycken fanns det mycket, och jag tyckte om dessa tre. Längst till vänster ett halsband med mycket detaljer och avknäppbart hänge, från Schmuck-art. I mitten ett armband med pärlor och fasettslipade kristaller och en virkad blomma i mitten. Design: Lotta Djossou. Halsbandet till höger är från samma designer, ett öppet pärlhalsband med sötvattenspärlor, silver och kristaller och en blomma gjort i pärlemoskal.

dd4

De här har jag sett på flera olika ställen och jag älskar dem! De är verkligen som ett smycke för badrums- eller toalettbordshyllan. 13 centimeter höga parfymflaskor i klart glas med en liten prisma hängande runt flaskhalsen och fasettslipad glaspropp. Design: Lisbeth Dahl.

dd5

En hel del roliga och snygga väskor fanns det också, och jag fastnade för de här två. Den vita är en dataväska i vitt skinn – såå himla snygg! smiley Den rosa väskan är i lammskinnslook med ett matchand mobilfodral till. Från Schmuck-art.

dd6

Vackra hårspännen, Design Lisbeth Dahl. Jag fastnade speciellt för dem med små ekollon. smiley Perfekta små höstspännen. 😉

dd7

Broscherna följer samma stil som hårspännena ovan. Ett tips som nämndes på Design Direkt och som jag tyckte var riktigt smart, är att fästa en brosch på ett tygband och sedan knyter om till exempel ett ljus. Perfekt om man inte använder broscher som smycke, vilket jag själv sällan gör. Dessa söta små broscherna är 3 centimeter långa och kommer även dem från Lisbeth Dahl.

Det här var bara ett litet axplock ur sortimentet och endast accossearer. Inredningsdelen är minst lika – om inte mer – intressant. En sajt jag absolut kan rekommendera! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...