Allmänt

Fikastund & barndomsminnen

Haj alla! 🤗

Då var det lördag och jag känner mig ”ledig” för första dagen på länge. Inte för att jag har jobbat utan för att jag helt enkelt haft så himla mycket inbokat. Varenda dag har känts överfull med ”att göra” och diverse ”måste”, ”borde” och andra aktiviteter. Idag hade jag typ ingenting inbokat. Förutom att jag egentligen skulle åkt ner på stan med familjen och kikat på vårmarknaden, men det satte mitt knä stopp för redan tidigt i morse. Jag har alltid extra ont i mitt högerknä efter att jag har storhandlat och använt kundvagn. På nåt underligt sätt så vrider jag knät när jag kämpar med dålig styrning på dom där vagnarna, tar spjärn med benen typ, och dagen efter har jag alltid tokont. Jag får sluta använda kundvagn tror jag. 🤪

I torsdags var det ju Kristi himmelfärdsdag och många var lediga. Då fick vi besök av bonusdottern och hennes familj. 🤗
Lotus var totalt överlycklig! Han är verkligen helt tokig i barn. Särskilt om sagda barn sitter med en bulle i handen förstås men även utan nåt ätbart. Han är bara så överförtjust i att leka och busa med dom. Så han hade en riktigt intensiv dag och sov som en stock i soffan resten av kvällen. 😁

Under fikat satt vi och tittade igenom mängder med foton från förr och det var förstås jätteroligt för barnen att se sin mamma som liten och morfar med hår. 😅 Och det blev en riktig nostalgistund för Håkan och hans dotter. 😊

Dagen därpå blev riktigt intensiv, med gymmet på morgonen, två nageltjejer direkt efter det och därefter storhandling på Ica Maxi. Däremellan skulle hämtning av medicin fixas, hämtning av nya linser på ett annat ställe och köp av kattmat till mamma på ett tredje ställe. Och under handlingen gick jag efter tre listor, vår egen, mammas och en åt mina syskon och mig. Jag var nästan schizofren när jag ramlade ut från affären. 🙈
Fort hem och laga middag eftersom jag ville hinna äta innan jag slocknade på soffan, annars hade jag aldrig orkat ta mig upp senare. 😁 Ungefär så här har senaste tiden sett ut så det är kanske inte så konstigt att jag är en smula disträ ibland. 🤪😅


Så kvällen igår blev en soffliggarkväll med mina killar och Thomas Ledins jubileumsshow. Sen var det bara att kravla i säng och förbereda sig för en ny dag. Nu ska jag fixa lite med min nya hett efterlängtade leksak. 😍 Mer om den i nästa inlägg. 😉

Ha en riktigt härlig lördag och fortsatt fin helg alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...