Allmänt

Vill ut och åka!

me-and-my-darling-hd1

 

Hej på er därute!

 

Det blev ett underbart väder idag också! 😀 Jag måste säga att jag är mer än sugen på att åka ut på en tur med hojen nu. Det är nog bara jag kvar i gänget snart som inte gjort premiärturen i år. Dags att ändra på det, helt klart. 😛

 

Det här kortet togs med fjärrutlösare i slutet av förra säsongen, när vi var iväg och grillade ute i skogen. Jag var lite gladare än vad jag ser ut – jag lovar. *skratt*
Hur som helst, idag blir det nog ingen tur i allafall, men snart hoppas jag.

Idag har jag bland annat ägnat en stor del av tiden åt att bevaka två rådjur i slyskogen nedanför köksfönstreet. Det är inte precis vanligt att dom stannar länge så nära huset, men de här två har varit där i över 2 1/2 timme och är kvar än. Ett av dem har till och med legat och vilat i över 1 1/2 timme därnere. Jag trodde till och med ett tag att den skulle…kalva? Heter det så med rådjur? Jaja, få bebis i allafall. 😉 Men det verkar ju helt otroligt att den skulle lägga sig så nära huset. Nu går dom i allafall och betar här nere, så nåt kid blev det inte. Men det var verkligen ovanligt länge som vi fick ha dem här. 😀

 

Nu ska jag snart ner och hämta upp tvätten i tvättstugan och sen ska jag lägga mig och vila en stund. Jag hade egentligen tänkt städa idag också, men min mopp gick sönder härom dagen. Men Håkan kom hem med en ny alldeles nyss, så det blir nog lite städning i eftermiddag i stället.

 

Ha en fortsatt fin dag därute i solskenet alla, och må så gott!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Dennis säger:

    Riktigt cool bild faktiskt:)

  2. Veronica säger:

    Vilken fin o cooooool bild! Den skulle du förstora upp o hänga på väggen!
    Kram från Virre

Kommentarer är stängda.