Allmänt

Läckra smycken från Cocoo.se!

cocoo7

 

Hej på er alla!

 

Hur har ni det där ute i lördagsregnet? 😀 Ja, vädret är ju inte så himla kul idag, men själv bryr jag mig inte så mycket idag. Jag har haft fullt upp med mina naglar – eller ja, Nicoles naglar. *s* Så första handen är färdig nu, jag ska försöka fota lite senare så ni får säga eran åsikt. 😉

 

Men först ville jag lägga upp något annat som jag tycker är såå himla mysigt!

 

cocoo21

 

Jag har bloggat om smyckesbutiken Cocoo.se tidigare, men det var ett tag sen nu. Och deras sortiment har verkligen utökats sedan sist. Jag har aldrig varit så mycket för en massa plastsmycken och liknande, men det finns smycken och så finns det Smycken. 😛
Hos
Cocoo hittar man en massa läckra smycken av en sort som jag har letat länge efter, nämligen i form av cupcakes! =))

De här ovanstående halsbanden tycker jag bara är så läckra – i två bemärkelser. *s* Man vill nästan äta upp dem! 😀

 

cocoo31

 

Även dessa armband tycker jag är supersöta! De kräver ju sin stil i övrigt förstås, men jag skulle gärna bära ett sånt här till i övrigt svarta kläder till exempel. Jag gillar brytningen mellan olika stilar på det sättet, och ett sånt här skulle vara så fint som pricken över i:et.

 

cocoo51

 

Lite diskretare men lika söta tycker jag de här armbanden är. Liknande armband har jag sett i en av våra smyckesbutiker här i stan, men inte med dessa söta charms i form av godsaker. 😀 Och jag älskar den här kombinationen av pärlor och tygrosett.

 

cocoo61

 

Ännu några söta cupcakes-halsband, dessa lite mer färgglada och överströdda med glittrande rhinstones. Glammigare och sötare kan det ju knappast bli. 😀

 

cocoo41

 

Bloggar du? Då borde detta halsband vara det perfekta för dig. En liten mini-laptop i kedja runt halsen. Finns i ytterligare två färger. Och till detta halsband passar förstås ett talande armband…

 

cocoo11

 

Dessa armband finns även med andra texter, bland anant ”Passion for fashion”. Men kolla även in alla olika varianter av nedanstående ursnygga armband.

 

cocoo8

 

De finns i massor av olika färger och inte bara med hjärtan utan även med fredsmärke och en kombination av båda.

 

Det här var ett litet smakprov på mina favoriter från Cocoo.se. Men det är bara en bråkdel av alla läckra smycken som finns där.

En butik som jag definitivt rekommenderar att ta en titt i om man gillar lite annorlunda smycken och accossearer.  😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    åh, älskar cocoo.se! ^^

Kommentarer är stängda.