Allmänt

God morgon ute i stugorna!

loxymorgon80

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny dag – och en regnig sådan.. Håkan har precis kommit hem ifrån Såtenäs och fick ett något stormigt välkomnande av tokiga Boss som höll på att hoppa ur sitt eget skinn när han dök upp. *skratt* Han är precis tokig den där hunden, och Loxy kom knappt fram i kalabaliken för att hälsa på husse. 😛

 

Jaha, vad ska man hitta på idag då? Jag känner mig en smula mättad när det gäller bakning, så jag tror jag hoppar över det idag. *s* Men jag har ju ett kaosartat kök att ta hand om förstås, så jag lär nog vara sysselsatt fram till lunch typ. 😉
Sen ska jag ta och lägga in den där sillen som jag inte hann med igår, så det blir nog lite matgrejer idag i stället. Men jag tänkte jag skulle  hinna med fotoramarna också, så jag får dom klara någongång.

 

Men först av allt – kaffekoppen. 😉

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. go morron…

    oj, ska du inte baka idag (skratt)….
    Här regnar det oxå, är riktigt rusk väder.. blä! Vi ska ha en innedag, men även åka för att handla. kram å ta hand om er i rusket.

Kommentarer är stängda.